Víkendový kurz Design permakulturní zahrady v Praze

Víkendový intenzivní kurz věnovaný navrhování a tvoření přírodě blízkých samozásobitelských zahrad. Kurz pro každého, kdo chce zahradničit podle permakulturních principů. V Praze, Brně a Horce nad Moravou.

  • PRAHA, 26. – 28. května 2017 (začátek v pátek v 18:00, registrace od 17:30, konec v neděli v 12:00). Kurz bude probíhat v Praze v Komunitním centru Prádelna na adrese Holečkova 38a, Praha 5 – Smíchov.
  • BRNO, 12. – 14. května 2017  (začátek v pátek v 18:00, registrace od 17:30, konec v neděli v 12:00). Kurz se koná v ekologickém vzdělávacím centru Rozmarýnek.
  • HORKA NAD MORAVOU, 14. – 16. července 2017 (začátek v pátek v 18:00, registrace od 17:30, konec v neděli v 12:00). Kurz se koná na Sluňákově – v centru ekologických aktivit města Olomouce, na adrese Skrbeňská 669/70, 783 35 Horka nad Moravou.

Program kurzu a další informace najdete na webu zahradníka Marka Kvapila: Potravinové zahrady.

Přidejte komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Děti Zvířata
Čistota půl zdraví? O vzduchu v domácnosti to platí dvojnásob!
Když duše promluví a srdce vede
Letní Tábořiště na Gabretě
Byliny a rostliny
Venkovní LED osvětlení – co všechno osvětlit a jakým světlem
Čtvrtá sezóna – vše je jinak!
Když duše promluví a srdce vede
Vánoční průvodce: Jak na EKO-Friendly a Zero Waste Vánoce?
Chcete mít doma kvalitnější vodu? Vyzkoušejte filtr s aktivním uhlím
Jak si zachovat samostatnost i ve stáří? Pomáhají technologie
Podzimní dny pod pergolou
Recepty - Adamovo vaření
Koronavirus a těhotenství: jak se z toho nezbláznit
Jak zhubnout? Vyvarujte se mýtům a buďte v klidu
7 důvodů proč pít alkohol
Cvičení Ekodrogerie Přírodní kosmetika Zdravé podnikání
Vánoční průvodce: Jak na EKO-Friendly a Zero Waste Vánoce?
Jak si zachovat samostatnost i ve stáří? Pomáhají technologie
Výsledky spánkového průzkumu: JAK SE SPÍ PODNIKATELŮM?
„Bambus přináší do zahrady radost,“ říká bambusář Martin
Keto dieta je lepší než junk food, říká Filip Degl
Jolana Janišová a kuchařka Jídla Světla
Lidé se ostýchají mluvit o smrti se svými blízkými, říká Blanka Dobešová
Jak odstranit Jak žít Jak zlepšit
Zero waste začíná doma. Jak začít?
Vánoční průvodce: Jak na EKO-Friendly a Zero Waste Vánoce?
Chcete mít doma kvalitnější vodu? Vyzkoušejte filtr s aktivním uhlím